Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe functie op Netflix: Profieloverdacht naar nieuw account

Een bekend probleem voor velen. Je deelt je account nog altijd met een ex-vriend, familie of anderen terwijl je eigenlijk allang een ander account wil aanmaken. Maar je blijft hangen omdat je anders je hele profiel kwijt bent, je kijkgeschiedenis is verloren, je prestaties in de games en je hebt geen idee meer waar je bent gebleven en wat je al hebt gezien. Netflix heeft dat nu opgelost dankzij deze nieuwe functie: profieloverdracht!

Delen van Netflix-account

De komst van de functie komt op een belangrijk moment. Begin 2023 gaat het delen van je Netflix-account met meerdere mensen namelijk extra geld kosten. Een moment voor velen dus om over te stappen op hun eigen account, alleen dat je wil wel graag je eigen profiel meenemen. Dat is vanaf nu mogelijk. Alle gebruikers hebben hierover ook een informatiemail gekregen hoe dit alles in zijn werk gaat.

Bestaand profiel volledig overzetten

Het is vanaf nu mogelijk om een bestaand profiel volledig over te zetten naar een nieuwe account. Zodoende behoud je jouw profielinstellingen, je kijkgeschiedenis, je favorietenlijst en je prestaties in de diverse games. Zo hoef je dus ook niet opnieuw in level 1 van de spellen te beginnen. De functie profieloverdracht wordt tien dagen na de mailing automatisch ingeschakeld. Wil je dat anderen die op dezelfde account zitten hier geen gebruik van kunnen maken, dan zul je de functie handmatig moeten uitzetten. In de mail staat beschreven hoe dit alles in zijn werk gaat.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?