Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe gezichten in Emily in Paris seizoen 3

Lily Collins vertolkt in Emily in Paris de rol van Emily Cooper. Zij keert vlak voor Kerstmis terug op Netflix voor een nieuw seizoen. Daarnaast maken we ook kennis met een aantal nieuwe gezichten, zo is inmiddels bekend geworden. Naast dat de rol van Lucien Laviscount (Alfie) groter wordt, zien we ook nieuwe gezichten.

Nieuwe castleden

Netflix heeft bekendgemaakt dat Paul Forman en Melia Kreiling een rol te pakken hebben in het derde seizoen van de serie. Forman, bekend van onder meer The Spanish Princess en Riches, vertolkt de rol van Nicholas de Leon, een nieuwe zakenman in de serie. “Nicolas lijkt een gecharmeerd leven te leiden als de kroonprins van het machtige conglomeraat van zijn familie, JVMA. Toch is de onstuimige hunk wanhopig om zichzelf te bewijzen onder de verpletterende druk van de beroemde rijkdom en status van de Leons.” Nu al blijkt dat een onverwachte persoonlijke connectie hem koppelt aan Nicolas.

Melia Kreiling

De tweede nieuwe rol wordt gespeeld door Melia Kreiling. Zij speelde eerder al in Guardians of the Galaxy en Filthy Rich. Nu mag ze zich opmaken voor de rol van Sofia Sideris, een Griekse kunstenares die naar Parijs vertrekt voor haar nieuwste show. Haar verblijf in Parijs neemt een onverwachte wending als ze terechtkomt in een gepassioneerde affaire. Vanaf 21 december staat Emily in Paris seizoen 3 op Netflix.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over Emily in Paris seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?