Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Nieuwe gezichten voor Virgin River seizoen 6 bekend

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het zesde seizoen van Virgin River. Om fans zo nu en dan warm te houden, komt er regelmatig nieuws naar buiten omtrent de nieuwe aflevering. Nadat Jack Sheridan (Martin Henderson) vorige week liet weten dat seizoen 6 bijna klaar is, is nu ook bekend geworden dat er voor het zesde seizoen een aantal nieuwe gezichten worden geïntroduceerd.

Nieuwe gezichten

Tijdens de opnames voor Virgin River seizoen 6 zijn verschillende foto’s gelekt waarop alvast nieuwe castleden te zien zijn. Zo doken onder meer de Britse actrice Gigi Neil en Miss Christmas-actrice Erin Kathleen Boyes op. Wat hun rol precies gaat zijn, is nog niet bekend. The Viewer’s Perspective weet daanaast te melden dat ook Rachel Drance en Ese Atawo een rol krijgen in seizoen 6. Drance zou de rol van Marley Thurston vertolken, terwijl Atawo opduikt als Clara.

Oude bekenden

Daarnaast verwacht What’s On Netflix een aantak oude gezichten terug en dat lijkt alles te maken te hebben met het huwelijk waar we in seizoen 6 mee te maken krijgen. Het ziet er namelijk naar uit dat Mel en Jack trouwen. Daarvoor worden onder meer Jenny Cooper, Dan Payne, Garfield Wilson, Eric Brecker, and Andrew Zachar terug verwacht.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Jack onthult: “Seizoen 6 van Virgin River is bijna klaar”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?