Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe Harlan Coben-serie binnenkort al op Netflix: Fool Me Once

Hoera! Er staat een nieuwe Harlan Coben-serie klaar om gereleaset te worden op Netflix. We hebben er eventjes op moeten wachten, maar Fool Me Once is inmiddels gefilmd en gaat op 1 januari in première bij de streamingdienst! De trailer is nu verschenen.

Fool Me Once

De aankondiging lijkt misschien een verrassing, maar stiekem wisten we al een tijdje dat Fool Me Once eraan zat te komen. Het bleef echter lang een beetje stilletjes met betrekking tot de serie, de verfilming van het boek Fool Me Once van Harlan Coben. En omdat we het verhaal van het boek kennen, kunnen we je natuurlijk ook wel het een en ander vertellen over de show die op 1 januari uitkomt.

Maya Stern

Fool Me Once gaat namelijk over Maya Stern, die het niet makkelijk heeft. Ze moet namelijk dealen met de brute moord op haar man Joe. Het verwerkingsproces heeft zich inmiddels ingezet, maar als ze een zogenaamde ‘nanny-cam’ (een babyfoon met camera) installeert, schrikt ze zich een hoedje als ze ineens haar man het beeld binnen ziet schuifelen.

Detective sergeant Sami Kierce leidt intussen het onderzoek naar Joes dood, maar hij dient daarnaast eigen trauma’s en geheimen te verwerken. En ook Maya’s nichtje en neefje spelen een rol in Fool Me Once, want zij proberen meer te weten te komen over de moord op hun moeder, die enkele maanden eerder plaatsvond. Al deze moorden, zouden die iets met elkaar te maken kunnen hebben? We verklappen alvast: het antwoord is natuurlijk ‘ja’.

Cast en regisseurs

Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Joanna Lumley en Richard Armitage spelen de hoofdrollen in Fool Me Once, en dat die laatstgenoemde acteur onderdeel uitmaakt van de cast is natuurlijk geen verrassing. Armitage zat immers óók al in Stay Close (Ray Levine) en The Stranger (Adam Price). Nimer Rashed (EastEnders) en David Moore (Outlander, Fate: The Winx Saga) zijn de regisseurs van het ‘project’.

Fool Me Once op Netflix

Vanaf Nieuwjaarsdag (1 januari) 2024 kun je dus aan de slag gaan met de nieuwe ‘Harlan Coben’. Fool Me Once is zoals we gewend zijn opnieuw een miniserie, bestaande uit acht afleveringen, die dus een afgerond verhaal vertelt – met een begin én een einde. Het is al weer de achtste Harlan Coben-show op Netflix, na Safe, The Stranger, The Woods, El Inocente, Disparu à Jamais, Stay Close en Hold Tight. Er komt echter nóg meer aan!

Bekijk de trailer van Fool Me Once

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?