Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe hoofdrolspeelster Bridgerton wil Simon-probleem voorkomen

Nog voordat Kate Sharma haar debuut heeft gemaakt in Bridgerton, wil ze alvast voorkomen dat ze te maken krijgt met eenzelfde probleem als haar voorganger van Simon Basset. Simone Ashley is voor het tweede seizoen verantwoordelijk voor de rol van Kate, een koppige jongedame waar Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) zijn oog op laat vallen.

Vertrek Regé-Jean Page

De kijkers van Bridgerton waren zwaar teleurgesteld toen duidelijk werd dat Simon Basset, de hertog van Hastings, niet terug zou keren voor een tweede seizoen van Bridgerton. Hij werd slechts voor één seizoen gecontracteerd. Iets wat voor hem meespeelde in zijn keuze om de rol te accepteren. Page wilde de tijd en vrijheid hebben om met andere projecten aan de slag te kunnen, maar het leidde tot een grote teleurstelling bij het publiek van de Netflix-serie.

In een recent interview heeft Simone Ashley haar hoop uitgesproken om in de toekomst terug te mogen keren. Ze beseft als geen ander dat het verhaal van Kate en Anthony in één seizoen verteld gaat worden, maar toch wil ze ook daarna te zien blijven in de serie. Daarmee wil ze nu alvast eenzelfde situatie als eerder bij Simon Basset voorkomen.

Zeker van derde en vierde seizoen

Fans van Bridgerton hoeven nog lang geen afscheid te nemen van Bridgerton. De serie is tenslotte gebaseerd op een boekenreeks waarin alle acht de kinderen aan de beurt komen. Of er dan ook acht seizoenen komen? “Dat zou ik geweldig vinden. Bij succes zou dat geweldig zijn.” Voor nu zijn in ieder geval een derde en vierde seizoen van Bridgerton al besteld.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?