Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe landen en obstacles in Ultimate Beastmaster seizoen 2

Ultimate Beastmaster keert nog dit jaar terug met een nieuw seizoen. Eerder in 2017 was er al een eerste strijd om The Ultimate Beastmaster te worden en in december keert het programma terug met nieuwe landen, nieuwe atleten en ook nieuwe onderdelen in het parcours. Het nieuwe seizoen is vanaf 15 december te bekijken.

Silvester Stallone

Ultimate Beastmaster betekende voor Netflix de eerste spelshow en is dus een succes gebleken, nu er een tweede seizoen in aantocht is. Het programma is een project van Silvester Stallone, die natuurlijk bekend is van zijn rollen als Rambo en Rocky.

Het concept is als volgt: er doen zes landen aan The Ultimate Beastmaster mee en per land proberen twaalf topsporters zich te plaatsen voor de finale. In totaal mogen er twaalf deelnemers (twee per land) door naar de finale. Daar zullen zij vervolgens strijden om de titel.

Ultimate Beastmaster seizoen 2 op Netflix

Vanaf 15 december is Ultimate Beastmaster seizoen 2 te zien op Netflix. Natuurlijk zijn er nieuwe atleten geselecteerd en ook de landen zijn gewijzigd. Aan Ultimate Beastmaster seizoen 1 deden Amerika, Mexico, Brazilië, Duitsland, Zuid Korea en Japan mee. Alleen Amerika zien we terug in Ultimate Beastmaster seizoen 2. Nieuw zijn: Frankrijk, Spanje, Italië, India en China. Met name het laatstgenoemde land is vrij opvallend. Netflix is namelijk wereldwijd beschikbaar, behalve in Noord Korea, Syrië en China. Desondanks maakt China dus wel onderdeel uit van het tweede seizoen van Ultimate Beastmaster.

De opzet van Ultimate Beastmaster zal in seizoen 2 dus hetzelfde blijven, maar er lijkt, al kijkend naar de trailer (hieronder), wel wat veranderd te zijn aan het parcours. Hier en daar lijken er wijzigingen te zijn aangebracht en ook zien we kandidaten strijden om als eerste een zogenaamde Points Thruster in te drukken, waardoor het erop lijkt dat de kandidaten niet meer uitsluitend alleen het parcours op gaan maar ook tegen elkaar moeten strijden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?