Laatste nieuws over Netflix

Winnaar Google Chromecast bekend!

We hebben 9000 volgers op Twitter! Zondag 13 september verwelkomden we alweer onze negenduizendste volger. Zoals iedere mijlpaal gaan we ook nu een actie houden voor onze volgers. We geven namelijk een Google Chromecast weg! Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande tweet retweeten!

Afgelopen vrijdag vierde Netflix zijn tweede verjaardag in Nederland. In die periode is de streamingdienst uitgegroeid tot een absolute hit in ons land. Uit de laatste onderzoeken bleek dat inmiddels ruim één miljoen Nederlanders gebruik maakt van Netflix. De komst van steeds meer populaire series, waaronder onlangs Narcos en eerder House of Cards, Daredevil en Orange is the New Black, zorgt ervoor dat Netflix al bijna niet meer weg te denken is uit ons medialandschap. Op onze speciale Netflix op TV-pagina hebben we de verschillende opties beschreven, maar voor ons is de Chromecast toch wel de favoriet vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Daarom gaven wij om onze Twitter-mijlpaal te vieren één Chromecast weg. Meedoen was heel simpel. Het enige wat je hoefde te doen was bovenstaande tweet retweeten en vervolgens afwachten of je gewonnen had. Ook bij onze vorige mijlpalen gaven we een Chromecast weg en de winnaars waren daar heel blij mee.

Wil jij winnen? Dan hoef je dus alleen maar onze bovenstaande tweet te retweeten. Succes!

Update 18 september 16.15 uur – Winnaar bekend!

We hebben een winnaar! Onze Twitter volger @JustJacco heeft de retweetactie gewonnen. Jacco ontvangt de Google Chromecast zo snel mogelijk!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?