Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe Netflix-serie La noche más larga: seriemoordenaar in tbs-kliniek

Netflix kondigt aan dat het binnenkort met een spiksplinternieuwe Spaanse miniserie komt, getiteld La noche más larga. De show belooft behoorlijk spannend te worden, want hij gaat over een seriemoordenaar in een tbs-kliniek. En inmiddels heeft onze favoriete streamingdienst ook al een trailer gereleaset!

Omsingeling

In La noche más larga omsingelt een groep gewapende mannen een tbs-kliniek en alle communicatie van en naar het gebouw wordt geblokkeerd. Niemand kan en mag de kliniek verlaten en ook een teken van leven laten geven richting de buitenwereld is ten strengste verboden. Het geboefte heeft maar één missie: de beruchte seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen! Gevangenisdirecteur Hugo denkt echter: ammenooitniet en probeert de aanval af te slaan. Hij staat er echter moederziel alleen voor… Of krijgt hij hulp uit onverwachte hoek?

24

De aankomende Netflix-serie speelt zich in één hele nacht af, waarvan zes bloedstollend spannende afleveringen zijn gemaakt. Een soort 24 dus (Jack Bauer was je toch nog niet vergeten?), maar dan één episode per vier uur! Overigens zijn er nog wel meer vergelijkingen te trekken met het avontuur (of beter gezegd: de avonturen) van Bauer, zoals de aftellende klok. Beter goed gejat dan slecht bedacht!

Cast

La noche más larga beschikt over een behoorlijk sterke cast, vol met Spaanse acteurs die je mogelijk al eens voorbij hebt zien komen. Luis Callejo speelt de hoofdrol (die van Simón Lago) en hij zat eerder in In From the Cold. Alberto Ammann uit Narcos heeft echter óók een grote rol in deze nieuwe thriller. Daarnaast zullen Fran Berenguer, David Solans en José Luis García Pérez te zien zijn.

Alle zes de afleveringen van La noche más larga gaan op 8 juli aanstaande in première. Kun jij niet meer wachten? Je kunt je altijd nog vermaken met andere Spaanstalige series van Netflix, zoals bijvoorbeeld La Casa de Papel, Vis a Vis, Bienvenidos a Edén en het nieuwe Entrevías. Hieronder kun je de trailer van La noche más larga vinden!

Bekijk de trailer van La noche más larga

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?