Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe seizoenen Arrow en Legends of Tomorrow op Netflix

Arrow seizoen 6 en Legends of Tomorrow seizoen 3 zijn op Netflix wekelijks te volgen. Wat Arrow betreft pakt Netflix daarmee de draad weer op, want ook het vijfde seizoen was wekelijks te volgen. Ook op Legends of Tomorrow hoeft niet meer gewacht te worden, terwijl eerder al bekend werd dat dit ook geldt voor Supergirl. Op The Flash seizoen drie en vier moet nog wat langer gewacht worden.

The CW

Series als Arrow, Legends of Tomorrow en Supergirl zijn in de Verenigde Staten bij The CW te zien. Netflix sloot een deal met deze zender, waardoor het buiten Amerika wekelijks de nieuwste afleveringen mag aanbieden.

Daarom zijn vanaf week 41 de nieuwe seizoenen van Arrow, Legends of Tomorrow en Supergirl op Netflix te volgen. In Amerika beginnen de nieuwe seizoenen van deze series deze week en direct wordt de nieuwe aflevering ook in Nederland aan het aanbod toegevoegd.

Arrow seizoen 6, Legends of Tomorrow seizoen 3 op Netflix

Arrow seizoen 6 verschijnt iedere zaterdag een nieuwe aflevering op Netflix. In de Verenigde Staten wordt iedere donderdag een aflevering van deze populaire serie uitgezonden en binnen 24 uur kan er in Nederland ook naar deze episode gekeken worden. De eerste aflevering is in Amerika op 12 oktober te zien en vanaf 13 oktober dus beschikbaar op Netflix in Nederland. Legends of Tomorrow seizoen 3 is 10 oktober van start gegaan bij The CW en ook hiervan wordt binnen 24 uur de aflevering op Netflix verwacht. Netflix voegt bovendien iedere dinsdag een aflevering van Supergirl seizoen 3 aan het aanbod toe.

The Flash seizoen 4 op Netflix

Ook The Flash maakt net als Arrow, Legends of Tomorrow en Supergirl onderdeel uit van het DC Universum. Deze serie is echter nog niet compleet in Nederland. Er staan momenteel twee seizoen van The Flash op Netflix, terwijl in Amerika seizoen 4 al gaat beginnen. Eerst moet Netflix dus nog seizoen 3 aan het aanbod toevoegen, waarna seizoen 4 pas kan beginnen in Nederland. Helaas heeft de streamingdienst nog geen datum hiervoor. Vermoedelijk heeft dit te maken met het feit dat seizoen 3 van The Flash momenteel in Nederland bij televisiezender FOX te zien is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?