Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe seizoenen New Girl en The Americans aanstaande op Netflix

Het is nog niet volledig bekend welke titels er in juni 2018 nieuw op Netflix zullen verschijnen, maar we hebben al wel ontdekt dat er tenminste van twee populaire titels nieuwe seizoenen aan zitten te komen. We hebben het over New Girl seizoen 6 en The Americans seizoen 5.

Juni op Netflix

Wat Netflix in juni exact voor ons in petto heeft blijft nog even geheim, maar van New Girl en The Americans weten dus nu al dat ze volgende maand van een nieuw seizoen voorzien zullen worden. Dat is goed nieuws, want beide series zijn erg geliefd bij de Netflix-gebruiker.

Beide series worden al vanaf de start van Netflix in Nederland jaarlijks van een nieuw seizoen voorzien en daar wordt ook nu geen uitzondering op gemaakt gelukkig. Zowel New Girl seizoen 6 als The Americans seizoen 5 zullen vanaf 1 juni al worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat is dus al bijna!

New Girl seizoen 6

Op New Girl seizoen 6 hebben we dan net geen jaar moeten wachten. Het vijfde seizoen verscheen vorig jaar namelijk eind juni en nu is het dus op de eerste dag van de zomermaand al zover. Het is ondertussen al bekend dat dit zesde seizoen van New Girl het voorlaatste is van de populaire Amerikaanse sitcom. Het zevende en laatste seizoen is in Amerika afgelopen week afgerond. De kans is gezien de historie van New Girl op Netflix dat seizoen 7 in de zomer van 2019 verschijnt.

The Americans seizoen 5

The Americans seizoen 5 verschijnt exact één jaar nadat seizoen 4 aan het aanbod van Netflix werd toegevoegd. Ook vorig jaar opende de maand juni namelijk met onder andere een nieuw seizoen van The Americans. Ook van The Americans is bekend dat seizoen 5 het voorlaatste seizoen is. In de Verenigde Staten loopt momenteel nog het zesde en laatste seizoen en ook dit finale seizoen wordt in 2019 op Netflix verwacht.

Verder in juni

Wat er nog meer in juni nieuw op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Daar zal spoedig verandering in komen, als Netflix weer een voorlopige lijst vrijgeeft. Vorig jaar was juni een spetterende maand op Netflix, met nieuwe seizoenen van bijvoorbeeld Orange is the New Black, Suits en Tyrant. Zodra bekend is welke titels in juni 2018 op Netflix verschijnen melden we dat uiteraard op deze website. Wil je daar direct van op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?