Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe seizoenen The Flash in januari op Netflix

Waar Netflix-gebruikers in veel andere landen al een tijdje aan de slag kunnen met de eerste drie seizoenen van The Flash en zelfs wekelijks meelopen met seizoen 4, moeten wij het in Nederland doen met seizoen 1 en 2. Dat duurt echter niet lang meer. De streamingdienst heeft via social media alvast bekend gemaakt dat we in januari nieuwe seizoenen van de serie kunnen verwachten. Het derde seizoen verschijnt sowieso en zeer waarschijnlijk wordt daar ook het eerste gedeelte van seizoen 4 aan toegevoegd.

Crossover

Na het succes van Arrow werd besloten om een crossover te maken voor The Flash. Die crossover pakte zeer goed uit en zeer verrassend was het dan ook niet dat er later nog een nieuwe serie ontstond; DC Legends of Tomorrow. In The Flash draait het om Barry Allen, een forensisch expert die uit een coma ontwaakt en plots over verbazingwekkende nieuwe krachten beschikt. Die gebruikt hij om de stad te beschermen.

The Flash seizoen 3 en 4 op Netflix

Netflix heeft via zijn Twitter-account goed nieuws naar buiten gebracht over The Flash seizoen 3 en misschien ook seizoen 4. Fans vroegen massaal om zowel het derde als het vierde seizoen van The Flash en er is eindelijk goed nieuws. De streamingdienst verwacht in ieder geval het derde seizoen in januari online te plaatsen. Als alles goed verloopt, gebeurt dat zelfs al op Nieuwjaarsdag.

Naar verwachting blijft het echter niet bij dat derde seizoen. Ook het eerste gedeelte van het vierde seizoen van The Flash wordt spoedig bij de streamingdienst verwacht. Mogelijk worden die afleveringen tegelijkertijd met seizoen 3 toegevoegd.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Flash seizoen 3 en 4 op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?