Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe seizoenen van The Kardashians in september op Netflix

Goed nieuws voor de fans van de Kardashians. In september komen er namelijk nieuwe seizoenen van Keeping Up with The Kardashians op Netflix. Om hoeveel seizoenen het exact gaat is nog even de vraag.

Seizoen 3 en 4?

Aan het begin van de zomer werden we verrast met heel veel realityshows op Netflix. Keeping Up With the Kardashians was er één van. Twee seizoenen werden toegevoegd aan het aanbod en het wachten op nieuwe seizoenen duurt gelukkig niet al te lang. Netflix heeft nu namelijk laten weten dat er per 1 september ‘nieuwe seizoenen’ zullen verschijnen. Om hoeveel het gaat is dus nog niet bekend, onze inschatting is echter dat het gaat om seizoen 3 en 4.

Kim, Kourtney, Khloé, Kris en Kendall

Keeping Up With The Kardashians ging in 2007 van start. In de serie volgen we de levens van de families Kardashian en Jenner. De laatste jaren is er veel gebeurd in de glamoureuze levens van onder meer Kim, Kourtney, Khloé, Kris en Kendall. De serie laat onder meer de gevolgen van het beroemd-zijn zien en geeft een echte blik achter de schermen bij de familie. Inmiddels zijn er liefst achttien seizoenen gemaakt.

Andere realityseries?

Naast The Kardashians weden we aan het begin van de zomer overladen met meer realityshows, zoals diverse varianten van The Real Housewives, Below Deck en Top Chef. Van die laatste reeks is het al bekend dat er eveneens op 1 september nieuwe seizoenen op Netflix verschijnen. Of dit voor The Real Housewives en Below Deck ook het geval is moet nog blijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?