Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe seizoenen van topseries op Netflix

Augustus1

Zaterdag 1 augustus, save the date! Het gaat op de eerste dag van augustus volledig los op Netflix! Zojuist hebben we de mail van Netflix ontvangen, met daarin de releases voor komende maand en toen we zagen wat er in augustus allemaal verschijnt maakten we een sprongetje van geluk!

Op 1 augustus gaat het meteen al los op Netflix. De afgelopen maanden werd er met enige regelmaat gevraagd naar een nieuw seizoen van de volgende series: How I Met Your Mother, Modern Family, New Girl, Sons of Anarchy, The Americans en White Collar. Wij gaven steeds als antwoord dat dit rond de zomer zal zijn en nu blijkt dit, gelukkig, ook te kloppen. Van alle hierboven genoemde series verschijnt op 1 augustus een nieuw seizoen. Dat wil zeggen: How I Met Your Mother seizoen 9, Modern Family seizoen 5, New Girl seizoen 3, Sons of Anarchy seizoen 6, The Americans seizoen 2 en White Collar seizoen 5.

Naast topseries ook veel films op Netflix

Behalve deze zes series worden er op 1 augustus ook veel films aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Zit je? Hier komen ze: Antartic Edge -70 south, McCullin, 1 Chance 2 Dance, Dance-Off, A 2nd Dance, The Kill Team, 12 Segundos, Whitey: United Stats of America v James J. Bulgar, Kids of Cash, Pants on Fire.

Een heerlijk moment dus om al deze nieuwe seizoenen op Netflix te begroeten, zo midden in de zomervakantie. Gelukkig is het na 1 augustus niet voorbij met de pret. Ook daarna blijven de titels binnenstromen. Op 3 augustus wordt Homeward Bound: The Incredible Journey toegevoegd door Netflix en twee dagen later staan Insidious Chapter 2 en Ice Soldiers op Netflix. Ook vrijdag 7 augustus is een boeiende datum. De gloednieuwe Netflix Original serie Club de Cuervos is vanaf die dag te zien. Ook worden Project MC2 en The Cris Cole Story online geplaatst.

Op 10 augustus begroeten we een  Nederlandse film op Netflix. De dramafilm Hemel op Aarde, met onder andere Huub Stapel en Jeroen van Koningsbrugge, zal vanaf dat moment beschikbaar zijn om te streamen. Daar blijft het die dag overigens niet bij. Ook Bad Country, Bless Me, Ultima, Home Run, Hot Lead & Cold Feet worden die dag gepubliceerd. We zijn dan pas op een derde van de maand, maar ook daarna volgt er nog genoeg!

Op 12 augustus wordt Bad Milo! toegevoegd en twee dagen later geldt hetzelfde voor Dinotrux en Ever After High Way Too Wonderland. Vanaf zestien augustus wordt er in ieder geval iedere dag wel wat toegevoegd. We beginnen met Alexander and the Terrible Horrible, No Good Very Bad Day en een dag later verschijnt Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides op Netflix! Op 17 augustus kunnen we genieten van Wendy van Dijk, die in de film Ushi must Marry weer in de huid van Ushi kruipt. Op 19 augustus zien we een ‘gouwe ouwe’ op Netflix: Charlie’s Angels Full Trottle en op diezelfde dag verwelkomen we ook Don Jon en Daddy Day Care.

Voor de fans van Tom Hanks is er op vrijdag 21 augustus goed nieuws, want vanaf die dag staat de steengoede film Captain Philips op Netflix. Twee dagen later, op 23 augustus, staat het zesde seizoen van Mad Men, ook al zo’n populaire serie, online. Op 24 augustus wordt er ook aan de kleintjes gedacht, met het toevoegen van Assepoester. We gaan dan richting het einde van de maand augustus en daarin wordt nog wat vuurwerk voorspeld. Zo zien we op 26 augustus de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van From Dusk Till Dawn, Carrie en The Tall Man. Op 28 augustus lanceert Netflix wederom een Netflix Original. De veelbelovende serie Narcos is vanaf dat moment exclusief bij Netflix te zien. Op de slotdag van augustus worden ten slotte nog Toscaanse Bruiloft, Summer Magic en The Shaggy Dog toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Kortom, augustus wordt een fantastische maand op Netflix!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?