Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe seizoenen Velvet aanstaande op Netflix

Het duurt niet lang meer voordat Netflix de maandelijkse mail rondstuurt waarin staat welke titels er in augustus zullen verschijnen. Terwijl de nieuwsgierigheid toeneemt, hebben we alvast een tipje van de sluier: Velvet krijgt in augustus niet één, maar twee nieuwe seizoenen!

Spaanse serie

Velvet is een serie van Spaanse bodem, gestart in 2014. In totaal zijn er vier seizoenen gemaakt over de prestigieuze kledingzaak uit Spanje: Velvet. Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig, tijdens de regeerperiode van Franco.

Velvet is één van de weinige niet-Engelse series die ook in Nederland erg populair is. Qua type serie heeft Velvet wat weg van Mr. Selfridge en The Paradise. Een groot verschil is natuurlijk de gesproken taal. In het verleden wilde dit nog wel eens een belemmering zijn, maar in het geval van Velvet lijkt dit niet zo te zijn. Bovendien verschijnen er op Netflix steeds meer titels die niet Engels gesproken zijn. Zo wordt in bijvoorbeeld Narcos en El Chapo veel Spaans gesproken en Las chicas del cable is zelfs de eerste Spaanse Netflix Original.

Nieuwe seizoenen van Velvet op Netflix

Voor de fans van Velvet is er nu goed zeer goed nieuws, want er komen nieuwe seizoenen aan op Netflix. Op dit moment staan er nog twee van de vier seizoenen van Velvet op Netflix, maar vanaf de eerste week van augustus komt hier verandering in. De maand wordt geopend met Velvet seizoen 3. Het is dan precies een jaar geleden dat het tweede deel werd toegevoegd aan het aanbod. Een dag later verschijnt Velvet seizoen 4 ook al gelijk op Netflix. Daarmee is de collectie ineens compleet bij de streamingdienst, want meer dan vier seizoenen zijn er niet gemaakt. Ben je nog niet bekend met Velvet, lees dan ook onze Flix Tip waarin Velvet in november 2016 centraal stond.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?