Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe Spaanse thrillerserie op Netflix, mét ‘Denver’ uit La Casa de Papel

Jaime Lorente keert binnenkort terug op Netflix. Ken je die naam niet? We helpen je een handje: ‘Denver’ uit La Casa de Papel keert binnenkort terug op Netflix! Hij speelt namelijk één van de hoofdrollen in de nieuwe Spaanse thrillerserie Mano de hierro!

Mano de hierro

Mano de hierro (Iron Reign in het Engels, oftewel… ijzeren heerschappij) draait om het personage Joaquín Manchado, die een drugsimperium onder zijn hoede heeft. Dat imperium bestuurt hij vanuit de haven van de Spaanse miljoenenstad Barcelona, en hij heerst met ijzeren vuist. Zijn wereld komt echter op zijn kop te staan als het volledig misgaat met de zaken en als gevolg daarvan óók met zijn familie. En familia es todo, familie is alles!

Cast

Jaime Lorente, bekend van La Casa de Papel, speelt dus één van de hoofdrollen in deze aankomende serie, maar hij wordt bijgestaan door Chino Darín, Natalia de Molina, Enric Auquer, Sergi López en Eduard Fernández. Sergi López is ook nog wel een gevestigde naam, want hij speelde in 2006 al in de hoog aangeschreven (drie Academy Awards, Oscars) film Pan’s Labyrinth van Guillermo del Toro.

Avatar

De regisseur achter het project heet Lluís Quílez en die is wat minder bekend. Wie zijn pagina op IMDb bezoekt, ziet dat hij in 2005 verantwoordelijk was voor de film Avatar. We hebben het hier echter niet over de blauwe wezentjes van James Cameron óf Avatar Aang, maar over een Spaanstalige short. Misschien is die wel steengoed, who knows?

Mano de hierro op Netflix

Mano de hierro komt in ieder geval binnenkort al uit op Netflix, want op 15 maart aanstaande is het zover. Hebben we nog vragen onbeantwoord gelaten? O ja! De nieuwe Spaanse thrillerserie krijgt in totaal zes afleveringen, en mogelijk hebben we dus te maken met een ‘limited series’, al weten we dat niet zeker.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?