Trailers

Nieuwe trailer Riverdale seizoen 4 verschenen

Het vierde seizoen van Riverdale is in aantocht bij zowel The CW als Netflix. De eerste aflevering van het vierde seizoen wordt op woensdag 9 oktober uitgezonden bij The CW en verschijnt één dag later op Netflix. In aanloop naar de release van het nieuwe seizoen is tijdens New York Comic Con een nieuwe trailer verschenen.

Verder zonder Fred Andrews

De nieuwe trailer van Riverdale is hartverscheurend. Terwijl Archie, Veronica, Jughead en Bety in Pop’s Diner zitten, krijgt Archie een verschrikkelijk telefoontje. Het telefoontje verandert alles en de trailer laat alvast hoe anders het leven van Archie is nu hij verder moet zonder zijn vader. In de eerste aflevering nemen we dan ook afscheid van Fred Andrews. Hij werd gespeeld door Luke Perry die eerder dit jaar overleed aan de gevolgen van een zware beroerte.

In de trailer zien we hoe Archie hard werkt aan zijn eigen sportschool en zien we Mad Dog terug. Ook zien we in de trailer een glimp van Hiram Lodge, Hermione en een gloednieuw gezicht. Betty zoekt ondertussen antwoorden over de vermissing van haar moeder, terwijl Cheryl contact probeert te zoeken met haar overleden broer. De trailer zit in ieder geval weer vol met heel wat actie én liefdevolle momenten.

Riverdale seizoen 4 op Netflix

Riverdale seizoen 4 gaat bijna van start op Netflix. De serie gaat op woensdag 9 oktober van start bij The CW en binnen 24 uur na de uitzending daar verschijnt de aflevering al op Netflix. De afleveringen verschijnen vanaf donderdag 10 oktober wekelijks online.

Bekijk de nieuwe trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?