Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe zwartkomische serie Dead to Me onderweg naar Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe zwartkomische serie aangekondigd. Het gaat om Dead to Me met hoofdrollen voor Christina Applegate en Linda Cardellini. Het eerste seizoen van de serie verschijnt op vrijdag 3 mei op Netflix en de eerste beelden zijn nu al een feit.

Dead to Me

Dead to Me vertelt het verhaal van twee dames Jen en Judy die allebei een tragisch verlies hebben geleden. Als de twee elkaar ontmoeten, ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap. Alhoewel de twee zeer tegengestelde persoonlijkheden hebben, vormen ze al snel een band. Wat Jen echter niet weet is dat Judy haar probeert te beschermen tegen een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen vernietigen.

Dead to Me op Netflix

Dead to Me is onderweg naar Netflix. Het eerste seizoen wordt op 3 mei in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Naast de hoofdrollen van Applegate en Cardellini zijn er rollen voor James Marsden (Steve), Ed Asner (Abe) en Brandon Scott (Nick). Hieronder kun je alvast de eerste beelden bekijken. De serie is geproduceerd door Liz Feldman van onder meer 2 Broke Girls en One Big Happy.

Bekijk de trailer van Dead to Me

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?