Laatste nieuws over Netflix

Nieuwjaarscadeautje van Netflix: Homeland 4

Homeland seizoen 4 Netflix

De feestdagen zijn geweest, maar toch krijgen de abonnees van Netflix nog een cadeautje. Vanaf maandag 4 januari verschijnt het complete vierde seizoen van Homeland namelijk op Netflix. Seizoen vier van deze populaire serie volgt iets meer dan een jaar nadat het derde seizoen werd toegevoegd.

Natuurlijk is er in seizoen vier van Homeland weer een hoofdrol weggelegd voor Carrie Mathison (Claire Danes). Het verhaal speelt zich in deze reeks af in Pakistan en Afghanistan. Het zijn nieuwe locaties voor de agente van de CIA. Ze geeft onder andere leiding over het uitvoeren van luchtaanvallen met drones. Na een mislukte aanval komt de CIA in Pakistan onder vuur te liggen. Een CIA-lid wordt vermoord en het wordt de opdracht van Carrie om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wie is er wel te vertrouwen en wie niet?

Het is de makers van Homeland ook in seizoen 4 weer gelukt om een ijzersterk en spannend seizoen te produceren. Er is gekozen voor een compleet nieuwe verhaallijn en die ligt soms bijzonder dicht bij de realiteit. Vanaf maandag vier januari zijn alle twaalf afleveringen van Homeland seizoen dus te zien op Netflix.

Homeland seizoen 5

Inmiddels is het vijfde seizoen van Homeland al uitgezonden op televisie. Zodra het vierde seizoen op Netflix is bekeken zal de vraag wanneer Homeland seizoen 5 op Netflix komt snel bovendrijven. Klik HIER om te lezen wanneer het vijfde seizoen op Netflix wordt verwacht. Het is natuurlijk wel van belang dat Netflix de licenties voor Homeland behoudt.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?