Laatste nieuws over Netflix

Nightflyers na één seizoen al gestopt door Syfy

Nightflyers Netflix

Nightflyers zal niet terugkeren voor een tweede seizoen. De Amerikaanse zender Syfy heeft de serie namelijk na één seizoen gecanceld. Zo komt het verhaal van George R.R. Martin dus snel tot stilstand.

Duurste productie Syfy

Op voorhand werd Nightflyers als een gok gezien voor Syfy. Het was namelijk de duurste productie die de zender ooit heeft laten maken. Dit was deels mogelijk doordat er een deal was gesloten met Netflix, want deze streamingdienst had de wereldwijde streamingrechten in handen.

Cijfers in Amerika vielen tegen

Toch bleven de kijkcijfers in de Verenigde Staten ver achter de verwachtingen en ook de ontvangst van de serie was niet hoog. In Nightflyers worden acht crewleden gevolgd op het ruimteschip The Nightflyer. De groep wil buitenaards leven ontdekken en contact mee leggen.

Van kameraadschap naar overleven

Maar wanneer een reeks gruwelijke en gewelddadige gebeurtenissen plaatsvindt, beginnen ze elkaar vraag te stellen en wordt hun kameraadschap opeens een gevecht om te overleven. Nightflyers was in de Verenigde Staten vanaf begin december te zien op Syfy, begin februari was Netflix aan de beurt waardoor de serie ook in Nederland verscheen. Het zal dus bij het ene seizoen blijven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?