Laatste nieuws over Netflix

No Good Nick na twee delen gecanceld

No Good Nick zal niet terugkeren op Netflix. De serie heeft twee delen gekend, want het eerste seizoen was door tweeën gesplist. Nu heeft de streamingdienst de serie gecanceld, zo brengt Variety als eerste naar buiten. Ze hebben daarbij een bevestiging binnen van Netflix.

De boel op te lichten

No Good Nick betekende de rentree van Melissa Joah Hart als actrice, naast Sean Astin. De serie laat zien hoe het leven van een gezin volledig op zijn kop komt te staan als plots de minderjarige Nick aan de deur staat. Ze vertelt dat ze verre familie is, maar blijkt de boel ondertussen gewoon op te lichten met maar één doel: wraak.

Twintig afleveringen No Good Nick

De familieserie werd door Netflix in september van het vorig jaar aangekocht. Twintig afleveringen werden er besteld. Dit seizoen werd opgesplitst in twee delen. Op 15 april kwamen de eerste tien episodes, de rest volgde op 5 augustus. Met een 5,8 scoort No Good Nick geen hoge ogen op IMDb. Toch bleek uit de zoekresultaten naar een mogelijk nieuw seizoen dat in Nederland de serie aardig werd bekeken. De overall cijfers bleken voor Netflix toch niet voldoende om een nieuw seizoen te laten maken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?