Laatste nieuws over Netflix

Noah Centineo keert terug: The Recruit verlengd voor tweede seizoen

Noah Centineo gaat voorlopig niet van Netflix verdwijnen. De hoofdrolspeler in The Recruit mag zich namelijk weer gaan melden bij de filmstudio’s, want Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de licht komische spionagethriller.

Owen moet de CIA redden

In het eerste seizoen leerden we de jonge CIA-advocaat Owen Hendricks – gespeeld door Centineo – kennen. Al in zijn eerste week wordt alles op zijn kop gezet wanneer hij ontdekt dat voormalig werknemer Max Meladze een groot geheim de wereld in wil slingeren. En daardoor staat Owen al heel snel voor een gevaarlijk spel.

Direct een grote hit

In totaal verschenen er acht afleveringen van The Recruit en nu wordt er dus een tweede seizoen gemaakt. Vlak voor de feestdagen verscheen de eerste reeks en was direct een groot succes. Ruim een maand was de serie terug te vinden in de top 10 van meest bekeken series en nog altijd staat The Recruit in de Populaire 20. Met een 7,5 na 27.000 stemmen scoort The Recruit ook uitstekend op IMDb. Wanneer het tweede seizoen kan worden verwacht is nog de vraag. Dit zal of eind 2023 worden, maar de kans is groter dat het medio 2024 zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?