Laatste nieuws over Netflix

Nog veel komische films deze maand op Netflix

Shrek_Donkey_CroppedEén keer per maand maakt Netflix bekend welke films en series er op korte termijn online zullen verschijnen. Tot het einde van deze maand kunnen we met name veel komedies verwachten. Aanstaande donderdag, 15 mei, kunnen we een explosie van nieuw aanbod verwachten.

Twee keer in de maand spuwt de online streamingsdienst namelijk veel nieuw aanbod. Meestal aan het begin van de maand en halverwege de maand. De 15e mei is uiteraard precies halverwege en Netflix heeft bekend gemaakt dat op die donderdag in ieder geval twee nieuwe films toegevoegd worden: Easy A en Eddie Murphy: Delirious.

Easy A is een komedie met Emma Stone in de hoofdrol. Zij speelt een schoolmeisje die zich voordoet als ‘schoolslet’. Hierdoor groeit haar populariteit op school, maar is dit uiteindelijk wel wat ze wil? Eddie Murphy: Delirious is een opname van de stand-up comedian in 1983.

Foto: Geza Weisz

Foto: Geza Weisz

Ook het Nederlandse aanbod wordt verder uitgebreid door Netflix. Alles is Familie is vanaf 22 mei te zien. In deze tragi-komische familiefilm spelen Carice van Houten, Thijs Römer en Benja Bruijning in de hoofdrol. Daarnaast verschijnt op 1 juni Alleen maar Nette Mensen online. In deze film met bekende acteurs als Géza Weisz, Imanuelle Grives, Jeroen Krabbé, Annet Malherbe is het lachen, gieren, brullen geblazen als de Joodse David uit het deftige Amsterdam Zuid-Oost een voorkeur ontwikkelt voor vrouwen uit de Bijlmer.

Nog meer humor op Netflix! Shrek 2 en Shrek de Derde stonden al op de online videodienst, maar per  1 juni kunnen we ook de eerste film van Shrek zien. Hopelijk is ook het vierde deel snel beschikbaar. De deal die Netflix met Disney heeft gesloten zorgt er ook voor dat de familiefilm Enchanted vanaf 19 mei te zien zal zijn.

Netflix biedt ook steeds meer documentaires aan het heeft voor de komende weken alvast twee nieuwe docu’s aangekondigd. Brave Miss World staat 29 mei op Netflix en op 18 mei is Dear Mr. Watterson te zien.

Daarnaast werd er door Netflix ook nog aandacht besteed aan de series die binnenkort te zien zullen zijn. Het tweede seizoen van Orange is the New Black staat klaar op 6 juni. Seizoen 1 is al enige tijd te zien. Ook het eerste seizoen van Derek krijgt een vervolg op 30 mei. Verder zijn er wekelijks nieuwe afleveringen van de Netflix Originals series From Dusk Till Dawn en Fargo te zien.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie