Laatste nieuws over Netflix

Noorse Ragnarok seizoen 2 in mei, trailer gelanceerd

De Noorse serie Ragnarok is terug met een tweede seizoen. De entree van de bovennatuurlijke reeks verscheen begin 2020 en werd positief ontvangen. Er volgde dan ook snel een verlenging. “This was only the Beginning”, is de veelzeggende titel van het vervolg.

Einde van de mensheid versnellen

Ragnarok is geschreven door Adam Price, bekend geworden met de politieke serie Borgen. Nu is hij aan de slag gegaan in het fictieve dorpje Edda, waar milieuverontreiniging de bewoners begint te teisteren. Eén familie is verantwoordelijk voor de ellende met hun chemische bedrijf, maar eigenlijk hebben ze een dubbele identiteit. Ze hebben een eeuwenlange dubbele agenda om de einde van de mensheid te versnellen. Dat moet een nieuwe bewoner van het dorp zien te voorkomen, maar als je hem voor het eerst ziet kun je je dat moeilijk voorstellen…

Seizoen 2 Ragnarok in mei

Ondanks de coronaperikelen zijn de opnames van Ragnarok snel afgerond. Hierdoor zal het tweede seizoen al te zien zijn op donderdag 27 mei. Het volledige seizoen zal in één keer worden gelanceerd. De trailer is half mei nu ook verschenen. Noorse series doen het inmiddels erg goed op Netflix. Dat begon met Lilyhammer, ondertussen zijn daar onder meer Grenseland, Norsemen en Hjem til Jul bijgekomen.

Bekijk de trailer van Ragnarok seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?