Laatste nieuws over Netflix

Noorse serie Ragnarok op komst op Netflix

De opnames voor Ragnarok zijn afgerond en de eerste beelden zijn dan ook verschenen. In het Noorse Odda is er gewerkt aan de nieuwe Netflix Original serie. Vanaf 31 januari is de reeks te zien.

Fictieve dorp Edda

Ragnarok wordt een coming-of-age drama, dat zal worden opgebouwd rondom nieuwe en verrassende kijk op Noorse mythologie. Het verhaal speelt zich af in het kleine en fictieve dorp Edda, omringd door de Noorse natuur.

Vijf jongeren en verstoorde natuur

Vijf jongeren, namelijk Magne, Laurits, Saxa, Fjor en Gry vormen de kern van het verhaal, waarbij ze allemaal niet zijn wie ze claimen te zijn. Ze maken grote wijzigingen mee, zoals smeltende ijskappen, warme winters en gewelddadige stortbuien. Gaat het compleet mis, of wordt er op tijd ingegrepen?

Ragnarok op Netflix

De productie van Ragnarok is in handen van award-winnaar Adam Prince en wordt geproduceerd door SAM productions (van de bedenkers van The Killing). De reeks zal op 31 januari van het nieuwe kalenderjaar beginnen. De eerste beelden zijn bij de bekendmaking van de releasedatum eveneens verschenen.

Bekijk de teaser van Ragnarok

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?