Laatste nieuws over Netflix

Northern Rescue ‘lijkt gecanceld’ na één seizoen

Het heeft er alle tekenen van dat Northern Rescue is gecanceld. Een officieel statement is er nog niet, maar diverse bronnen maken melding dat er een streep is gezet door de Canadese serie van CBC.

Romantische dramaserie

De Canadese zender CBC bracht de romantische dramaserie Northern Rescue naar de buis en Netflix pakte vervolgens de internationale streamingrechten op. Een jaar geleden kwam de serie naar Netflix in Nederland en werd goed ontvangen. Ook op IMDb is met een 7,1 een prima score genoteerd.

Hele kleine hoop op andere partij

Toch heeft CBC nog altijd geen verlenging bekendgemaakt. Als we Billy Baldwin, één van de hoofdrolspelers, mogen geloven gaat dat er ook niet meer van komen. Een jaar na de release laat hij op vragen van fans weten dat hij niets meer heeft gehoord over een verlenging. De enige hoop lijkt er dus nog te zijn dat Netflix de productie volledig over gaat nemen, maar een jaar na dato is die kans erg klein. Zeker nu veel producties ontzettend veel vertraging hebben opgelopen door de coronacrisis.

Familie West naar Turtle Island Bay

De familie West krijgt in Northern Rescue heel wat te verduren wanneer moeder Sarah ziek wordt. Ze overlijdt aan kanker en dat doet vader John West (gespeeld door Baldwin) nadat de kinderen moeite hebben om alles te verwerken en er financiële problemen ontstaan besluiten om Boston te verlaten voor Turtle Island Bay. John groeide hier op en de commandant bij de reddingsbrigade neemt zijn drie kinderen hierheen mee. Ze verblijven bij hun tante Charlie in een oud amusementspark en proberen een frisse start te maken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?