Laatste nieuws over Netflix

November brengt The Matrix en een berg aan films

matrixreloaded460Netflix heeft het maandelijkse tipje van de sluier gegeven, waarbij de aandacht vooral gericht is op de komst van het derde seizoen van Lilyhammer. De terugkeer van Steven van Zandt was al enige tijd bekend, dat was niet het geval voor veel andere nieuwe titels. Een uitschieter daarbij is absoluut The Matrix Trilogy.

De baanbrekende films zullen op 26 november aan het Netflix aanbod worden toegevoegd, zowel The Matrix als The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions. De maand november staat volledig in het teken van films, met op 19 november een vijftal angstaanjagende horror- en thrillerfilms. Wat te denken van Night of the Living Dead, The Bone Collector, Vacancy, When a Stranger Calls en The Cave.

Zoals iedere maand is er ook aan de kinderen gedacht. Deze weke verscheen al het vierde seizoen van My Little Pony: Friendship is Magic. Op 24 november zal Lilo & Stitch worden toegevoegd. Drie dagen later is het tijd voor een nieuwe serie, namelijk de Netflix Original VeggieTales in the House.

Daarmee is de koek nog lang niet op. Zo kondigt Netflix namelijk ook onder meer de films Almost Famous (19 november), Verliefd op Ibiza (24 november), Het Bombardement (16 november), Masters of Sex (15 november), Lords of Dogtown (19 november) en The Benchwarmer (19 november) aan. Op 29 november komen de Trailer Park Boys ook weer terug met nieuw materiaal: Don’t Legalize It.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie