Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Nu al forse kritiek op Bridgerton seizoen 2

Nog voordat het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix is verschenen, wordt het nieuwe seizoen al volop bekritiseerd. Dat naar aanleiding van de eerste beelden die gedeeld zijn tijdens het wereldwijde event Tudum. Op social media is men niet onder de indruk van de kostuums die gedragen worden in Bridgerton seizoen 2. Daarop is dan ook felle kritiek ontstaan.

Forse kritiek

De eerste beelden van Bridgerton seizoen 2 hebben geleid tot flink wat kritiek. In seizoen 2 maken we kennis met de Sharmas. Een deel van de kijkers baalt ervan dat dat gebeurt in outfits die helemaal niet bij hun roots passen. Zo worden de outfits hier en daar bestempeld als ‘standaard’ en ‘ongeïnspireerd’.

“Ze hadden toch zeker interessantere kostuums voor de meisjes kunnen hebben? Ze veranderden hun achternaam en etniciteit. Kregen ze maar kostuums die zich onderscheiden van de rest om het een beetje interessant maken? Deze zien eruit alsof het gerecyclede outfits van Daphne zijn”, is een van de reacties op de outfits. Een andere fan laat weten: “De kledingkast had een stuk avontuurlijke kunnen zijn met de veranderende tijden. Zelfs dit fictieve tijdperk kan toch niet in de tijd blijven hangen.” Fans hopen dan ook dat we nog andere outfits te zien krijgen voor de Sharmas.

Bridgerton seizoen 2 op Netflix

Ondertussen is het wachten op Bridgerton seizoen 2 in volle gang. Naar verwachting kunnen we pas ergens in 2022 aan de slag met nieuwe afleveringen van de romantische kostuumdrama. Het goede nieuws is dat er inmiddels ook al een derde en vierde seizoen zijn besteld.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?