Laatste nieuws over Netflix

Odenkirk: “Breaking Bad-film stiekem al gefilmd”

Breaking Bad Netflix

De langverwachte Breaking Bad-film kan wel eens een stuk eerder op Netflix verschijnen dan gedacht. Bob Odenkirk heeft namelijk verklapt dat de opnames al zijn afgerond. Odenkirk, zelf de vertolker van Saul Goodman, liet dit weten tijdens een perspraatje over Better Call Saul.

Breaking Bad-film

Begin dit jaar kwam naar buiten dat er toch echt gewerkt werd aan een film rondom Breaking Bad. Lang werd er gesmeekt om een vervolg op de razend geliefde serie, nu was het eindelijk zover. Netflix had de rechten verworven en AMC, waar de serie ook te zien was, zou de film daarna ook in de Verenigde Staten op de buis gaan brengen.

Verhaal rondom Jesse Pinkman

In de Breaking Bad-film zou de focus gelegd worden op Jesse Pinkman (Aaron Paul). De film wordt geschreven en geregisseerd door bedenker Vince Gilligan. Het is nog altijd onduidelijk of Walter White (Bryan Cranston) en Mike Ehrementraut (Jonathan Banks) ook een rol zullen vertolken in de film. In het voorjaar kwamen er foto’s naar buiten van Paul en Cranston, waardoor de geruchten werden aangezwengeld dat de opnames plaats vonden. Ze bleken echter samen te zijn voor een commercial.

Breaking Bad-film al opgenomen

Nu blijkt toch dat er al in het geheim opnames hebben plaatsgevonden. Bob Odenkirk is in Breaking Bad te zien als Saul Goodman, hij heeft daarop zijn eigen spin-off gekregen: Better Call Saul. Het vijfde seizoen is daarvan in aantocht en daarvoor was een perspraatje georganiseerd. Odenkirk liet aan The Hollywood Reporter eten dat de het opschiet met de Breaking Bad-film. “Ik weet niet precies wie wát weet over de Breaking Bad-film… Het verbaast jullie misschien, maar hij is al opgenomen! Het is ze gelukt, en hóé kan het dat dat nog geheim is? Ze hebben het heel knap geheim gehouden.”

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als de Breaking Bad film op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!