Laatste nieuws over Netflix

Oei! Trace Riley vertrekt uit Chesapeake Shores

Een grote schok voor fans van Cheseapeake Shores, want Trace Riley zal uit de serie verdwijnen. Acteur Jesse Metcalfe heeft aangegeven niet verder te gaan met de Hallmark-serie. Het vijfde seizoen wordt momenteel opgenomen.

Verhaallijn Trace wordt afgerond

Hier zal Metcalfe nog kortstondig bij aanwezig zijn. Hallmark heeft bevestigd dat singer-songwriter Trace aan het begin van het vijfde seizoen zal vertrekken uit de serie. Dit zal komende zomer te zien zijn op Hallmark in de Verenigde Staten en hoogstwaarschijnlijk spoedig daarna ook op Netflix in Nederland. Er is wel één positief punt. De makers laten namelijk weten dat de verhaallijn van Trace netjes zal worden afgerond voor hij uit beeld zal verdwijnen.

Ze leefden niet nog lang en gelukkig…?

Het is speculeren hoe het verhaal van Trace zal aflopen. Het lijkt er in ieder geval op dat de romance tussen Abby O’Brien en Trace geen gelukkig einde zal kennen. Ze waren high-school sweethearts, die elkaar weer vonden toen Abby terugkeerde naar haar geboortegrond. Ze kwamen daarna wel in een behoorlijke achtbaan met hoogte- en dieptepunten.

Seizoen 5 van Cheseapeake Shores

Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores zal bestaan uit tien afleveringen, dat is meer dan het vierde seizoen. We moesten het in de zomer van 2019 namelijk met slechts zes afleveringen door. Door alle perikelen van het afgelopen jaar zullen de opnames in de aankomende maanden plaats vinden in Canada, daarna wordt de release in de zomer verwacht. Het is nog de vraag of het weer wekelijks te zien zal zijn op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!H

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?