Laatste nieuws over Netflix

Officieel: Breaking Bad-bekende in Better Call Saul

Gus Fring Better Call Saul
De geruchten gingen al een tijdje, maar het is waar! Gus Fring speelt een rol in het derde seizoen van Better Call Saul. In de spin-off van Breaking Bad draait het om Saul Goodman (Jimmy McGill) en hier waren al andere karakters uit Breaking Bad te zien.

Los Pollos Hermanos

Eind vorig jaar ontstonden de eerste geruchten over de entree van Gus Fring in Better Call Saul. Gus speelde een grote rol in het succes van Breaking Bad. Hij was niet alleen de baas van fast food-keten Los Pollos Hermanos, hij was ook de baas van een gigantisch drugskartel. Gus was de baas van Walter White en Jesse Pinkman. Zij kookten de meth voor hem. Dit weekend lekte er al een filmpje uit op het internet, waardoor het een zekerheid leek dat Gus zijn opwachting zou gaan maken in Better Call Saul 3. Te zien was een commercial van Los Pollos Hermanos, de fast food-zaak van Gus en niet veel later bevestigde hij het nieuws tijdens de Television Critics Association.

Better Call Saul seizoen 3

Tegelijkertijd werd bekend gemaakt wanneer Better Call Saul seizoen 3 verschijnt. Waar de vorige twee seizoenen steeds in februari van start gingen op Netflix en in Amerika bij AMC, is dat nu een stuk later. AMC zendt op 10 april aflevering 1 van Better Call Saul seizoen 3 uit. De voorgaande twee seizoenen verscheen op Netflix steevast de nieuwste aflevering van Better Call Saul een dag na de uitzending in Amerika. Aangezien Netflix Better Call Saul als een Original bestempelt én er beelden beschikbaar zijn van seizoen 3 (zie onder) is de verwachting dat ook dit deel weer wekelijks op Netflix zal verschijnen. De verwachting is op dit moment dan ook dat Better Call Saul seizoen 3 op dinsdag 11 april van start gaat op Netflix, maar dit is nog niet bevestigd.

In seizoen 3 zien we naast de bekende gezichten Saul Goodman en Mike Ehrmantraut minimaal een derde bekende uit Breaking Bad: Gus Fring. Tijdens de TCA vertelde Giancarlo Esposito, de bespeler van Gus, iets over zijn rol in Better Call Saul seizoen 3. Hij is daar namelijk nog niet de crimineel die hij is in Breaking Bad. “We bevinden ons in een tijd waar hij nog een beetje onvolwassener is. Gus is een erg wantrouwend personage”, aldus Esposito. Overigens is er ook vaak genoeg gesuggereerd dat Walter en/of Jesse een rol in Better Call Saul krijgen. In seizoen 3 is dat nog niet het geval, maar mogelijk komt daar in de toekomst dus nog verandering in.

https://youtu.be/wv7C_EUC_-Y

Better Call Saul seizoen 3 Netflix

Better Call Saul seizoen 3 Netflix

Better Call Saul seizoen 3 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?