Laatste nieuws over Netflix

Officieel: Pretty Little Liars seizoen 7b wordt in april hervat

Het is waar: Pretty Little Liars seizoen 7 wordt in april hervat op Netflix in Nederland! Vorige week berichtten we hier ook al over, want toen hadden we al sterke vermoedens dat PLL volgende maand terug zou keren op Netflix. Dit blijkt gelukkig te kloppen!

Laatste seizoen

Het zevende seizoen van Pretty Little Liars is tevens het laatste deel van de populaire reeks. De makers van de serie lieten in 2015 weten dat er na zeven seizoenen een einde zou komen aan Pretty Little Liars. Een paar jaar verder gaan er inmiddels toch weer geruchten over een mogelijk vervolg.

Lees ook: Vooruitblik PLL seizoen 7b

Pretty Little Liars seizoen 7b op Netflix

Pretty Little Liars seizoen 7b gaat op 23 april van start op Netflix. Dat is dus binnen een week na de uitzending van PLL in Amerika! Vorig week schreven wij al dat de kans groot werd geacht dat Netflix de serie weer wekelijks zou gaan uitzenden. Via een tweet werd er namelijk al een grote hint afgegeven. Nu is vanuit Netflix de bevestiging gegeven dat Pretty Little Liars in april verder gaat. De datum is vastgesteld op zondag 23 april, terwijl in het verleden nieuwe afleveringen op dinsdag verschenen bij de streamingdienst. Dat is nu dus nog een dag eerder. Iedere week verschijnt er vanaf 23 april dus een nieuwe aflevering van het tweede deel van Pretty Little Liars seizoen 7.

Voor het eerste deel van het zevende seizoen was het Netflix niet gelukt om de rechten af te sluiten om wekelijks een aflevering te mogen aanbieden. In november 2016 verschenen toen de eerste tien afleveringen in één keer. Voor het restant van seizoen 7 gaat dat dus niet op. Dan kan er dus iedere week uitgekeken worden naar een nieuwe aflevering. Op de eerste episode moeten we dus nog een maandje wachten, maar hieronder kun je alvast naar de eerste minuut van PLL seizoen 7b kijken!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?