Laatste nieuws over Netflix

Officieel: Stranger Things seizoen 4 komt pas in 2022

Het hoge woord is eruit. Stranger Things seizoen 4 zal pas in 2022 te zien zijn op Netflix. De serie heeft heel veel vertraging ondervonden van alle maatregelen, juist tijdens het seizoen dat er al erg lang gewerkt moest worden aan de productie. Zodoende wordt het dus minimaal een half jaar wachten op het vervolg én misschien nog wel langer.

Stranger Things seizoen 4

De productie van Stranger Things seizoen 4 was voor de uitbraak van de corona epidemie al begonnen. Er waren opnames in meerdere plaatsen in Noord-Amerika en daarnaast werd er gewerkt in Litouwen. Met name deze rondreis over de wereld zorgde voor flinke obstakels toen de pandemie was uitgebroken. De broers Duffer (showrunners) lieten onlangs al weten dat het ook nog eens zo was dat voor dit seizoen alles uit de kast werd gehaald, waardoor het extra lang ging duren.

Wanneer in 2022 is nog de vraag

Oorspronkelijk was het de intentie om Stranger Things seizoen 4 eind 2020 op Netflix te lanceren. Lange tijd was er de hoop dat dit verschoven werd naar eind 2021, maar nu heeft Netflix dus officieel naar buiten gebracht dat het echt tot 2022 wachten zal worden. De grote vraag blijft dan wel of de reeks aan het begin van het nieuwe jaar al te zien zal zijn óf dat het misschien wel wachten wordt tot eind 2022. Het vermoeden bestond namelijk dat seizoen 4 zou draaien rondom Thanksgiving of de Kerstdagen. Hierover is het voorlopig nog stil. Wel is er een korte teaser gelanceerd.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?