Trailers

De officiële trailer van LOVE seizoen 2 is hier

LOVE seizoen 2 is in aantocht en Netflix heeft inmiddels de officiële trailer van deze komedieserie vrijgegeven. Vanaf vrijdag 10 maart 2017 is het zover, dan staat deel twee van LOVE op Netflix. Dat is ongeveer een jaar na de lancering van seizoen 1.

Tegenpolen

LOVE draait om Gus en Mickey. In het eerste seizoen leerden zij elkaar kennen en probeerden zij samen iets op te bouwen. Makkelijk was dat alleen zeker niet. De twee verschillen namelijk enorm van elkaar. Zo is Gus een zachtaardig en rustig persoon, terwijl Mickey compleet losgeslagen is. Het lijkt onmogelijk dat de twee een band met elkaar opbouwen.

LOVE seizoen 2 op Netflix

Toch groeien de twee bijzondere types naar elkaar toe, maar de grote verschillen blijven bestaan. Dat zorgt in LOVE seizoen 2 voor grote twijfels. Met name Mickey is bezorgd dat haar controversiële eigenschappen er voor kunnen zorgen dat het allemaal op niets uit draait met Gus. Door de aanwezigheid van Mickey is Gus juist gaan houden van de bizarre wendingen die kunnen plaatsvinden door haar. Als Mickey in de buurt is blijft er van de saaie Gus weinig meer over. Hoewel hij altijd een aarzeling houdt, komt hij met Mickey in seizoen 2 van LOVE in maffe situaties terecht.

LOVE is een Netflix Original Serie, bedacht door Judd Apotow. Hij staat bekend om de vele geslaagde romantische komedies. En dan met name films. Zo schreef en produceerde hij bijvoorbeeld The 40 Year Old Virgin, Trainwreck en Bridesmaids. Met LOVE scoort Apotow nu dus ook met een serie, want na het tweede seizoen zal namelijk ook een derde deel volgen.

Bekijk hieronder de trailer van LOVE seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?