Trailers

Officiële trailer Sweet Magnolias verschenen: Cliffhanger wordt snel beantwoord

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Sweet Magnolais seizoen 2. Fans kijken al langere tijd reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie. Het vorige seizoen liet ons tenslotte achter met een grote cliffhanger. Vanaf 4 februari weten we hoe het verhaal verder gaat.

Grote vraag

Sweet Magnolias verscheen bijna twee jaar geleden voor het eerst op Netflix. Het seizoen eindigde met een grote cliffhanger. Zo zagen we aan het eind een gecrashte auto waarvan we weten dat in ieder geval Kyle erin zat. Maar wie was zijn medepassagier en hoe zijn de twee eraan toe? Die vraag gaat spoedig beantwoord worden, maar ondertussen rolt er ook een totaal nieuw verhaal uit.

Daarover vertelde hoofdrolspeelster JoAnna Garcia Swisher, verantwoordelijk voor de rol van Maddie, recent: “Het is niet eens het meest interessante stuk uit seizoen 2 en het is niet eens het meeste interessante deel uit de eerste aflevering. Toen ik het script las, merkte ik dat. Ik bedoel, natuurlijk is het zeer interessant om uit te vinden wie het is. Dat is overduidelijk een grote cliffhanger, maar ik was een beetje ‘Oh, Ok’. Dus het is echt een één-tweetje.”

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias wordt op 4 februari 2022 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Om alvast een glimp te krijgen van wat ons in seizoen 2 te wachten staat, heeft Netflix nu de officiële trailer gelanceerd. Hieronder is de nieuwe trailer te zien.

Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Sweet Magnolias-groep!

Bekijk de trailer van Sweet Magnolias seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?