Trailers

Officiële trailer: The Ranch seizoen 2

Het derde deel van The Ranch staat voor de deur op Netflix. Daarin komt Colt voor een aantal moeilijke keuzes te staan. Moeilijk voor Colt misschien, maar voor de kijker is dat des te leuker. Vanaf 16 juni staat The Ranch deel 3 op Netflix. Hier is alvast de trailer van het nieuwste deel.

Abbey of Heather

Dat Colt een vrouwenverslinder is werd al snel duidelijk in het eerste deel van The Ranch. Toch verliest hij zijn hart aan Abby, zijn jeugdliefde. Tegen het einde van deel 2 is Colt er van overtuigd dat hij wil trouwen met Abby, maar dan komt Heather met een mededeling…

Het zorgt er voor dat het er voor Colt allemaal iets minder rooskleurig uit ziet. Het is het één of het ander, er moet een keuze gemaakt worden. Colt had de keuze eindelijk gemaakt, maar toen kwam daar de zwangerschap van Heather. Alleen hij wil Abby niet zomaar loslaten. Hoe dat verder gaat zien we in The Ranch deel 3. Verder lijkt het er op dat het vertrek van Rooster uit het familiebedrijf slechts van korte duur is. In de onderstaande trailer van het nieuwe deel van The Ranch zien we hem namelijk weer terug.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?