Laatste nieuws over Netflix

Officiële trailer van finale Sense8 gelanceerd

Op de finale van Sense8 is het nog een paar weken wachten, maar Netflix heeft zojuist de officiële trailer onthuld. In deze korte video krijgen we een beter beeld van het nieuwe avontuur dat het achttal aan gaat.

Gecanceld

Het verhaal van Sense8 is inmiddels bekend. De Netflix Original zorgde er door de eerste twee seizoenen én een Christmas Special voor dat er een gepassioneerde en trouwe fanschare werd gecreëerd. Toen bekend werd dat Sense8 gecanceld werd kwamen zij dan ook in een hevige opstand.

Het resulteerde er in dat Netflix en de makers van de serie de koppen nog eens bij elkaar staken. Zij concludeerden vervolgens dat de fans een passend slot van Sense8 verdienden. Hoewel er vermoedelijk gehoopt werd op een compleet nieuw seizoen, werd er besloten dat er een afrondende film gemaakt zou worden. Deze verschijnt 8 juni op Netflix.

Trailer Sense8

Onlangs werd de releasedatum van de Sense8 Finale al bekend gemaakt en zagen we al wat eerste beelden van dit slot. Nu is de officiële trailer vrijgegeven, ruim drie weken voor de lancering. Natuurlijk zijn alle acht Sensates weer aanwezig; Capheus, Will, Sun, Nomi, Kala, Riley, Wolfgang en Lito. De sensates zullen elkaar nodig hebben om Wolfgang te redden.

De eerste twee seizoenen speelden zich over de hele wereld af en dat is één van de facetten wat Sense8 zo’n unieke serie maakte. Ook in de slotaflevering zijn weer verschillende steden bezocht. Onder andere de Europese steden Brussel, Parijs en Rome komen voor in het afrondende verhaal. Bekijk hieronder de officiële trailer van Sense8 Finale, met nieuwe beelden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?