Laatste nieuws over Netflix

Officiële trailer You seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van You gelanceerd. Vanaf 26 december kunnen we eindelijk aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks. Daarin is de hoofdrol opnieuw weggelegd voor Penn Badgley uit Gossip Girl, die in de Netflix Original Joe Goldberg speelt.

Joe op de vlucht

Joe Goldberg slaat in het tweede seizoen van You op de vlucht. Nadat we zagen dat zijn hart op tragische wijze werd gebroken, stond hij ineens weer oog in oog met zijn vermiste ex-vriendin Candace. Zij blijkt uit te zijn op wraak en dus besluit Joe op de vlucht te slaan. New York City wordt ingeruild voor Los Angeles.

Alhoewel het voor Joe moeilijk is om zich daar aan te passen, loopt hij wel de nieuwe liefde van zijn leven tegen het lijf. Het gaat om Love (Victoria Pedretti). De grote vraag is natuurlijk of het dit keer zijn ware liefde is, of loopt het opnieuw volledig uit de hand?

You seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van You wordt op 26 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Seizoen 2 bestaat uit tien afleveringen en inmiddels heeft Netflix de officiële trailer van het tweede seizoen gedeeld.

Bekijk de trailer van You seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?