Laatste nieuws over Netflix

OITNB seizoen 4 is nu al aangekondigd

Orange is the New Black Netflix logo

Orange is the New Black zal ons nog zeker twee zomers gaan verblijden. De gevangenisserie rondom Piper Chapman zal komende zomer pas het derde seizoen krijgen, alle afleveringen zullen door Netflix op 12 juni online worden gezet. Toch is zojuist het vierde seizoen al aangekondigd.

Netflix deed dit door middel van onderstaande tweet de wereld in te sturen. De gevangenis in Litchfield zal dus nog wel even gevuld zijn met dames in oranje pakken. Welke bajesklanten in het vierde seizoen zullen spelen is nog niet bekend.

Zo zal Larry, gespeeld door Jaso Biggs, niet in het derde seizoen te zien zijn. Wel liet de vriend van Piper doorschemeren dat hij misschien later in de serie zou terugkeren. Daarnaast zijn er nieuwe dames die op het verkeerde pad zijn beland en daardoor in het derde seizoen in de gevangenis terecht komen.

Voor de fans van Orange is the New Black is het belangrijkste nieuws in ieder geval dat er dus nog minimaal een vierde campagne zal komen. Deze episodes zullen in 2016 verschijnen. De kans is erg groot dat OITNB ook dan in de zomer zal worden gelanceerd. Eerder werd ook al bekend dat House of Cards, het andere kopstuk van de Netflix Originals, een vierde seizoen zal krijgen.

Ondertussen kijken we eerst dus uit naar het derde seizoen. Bekijk alvast de trailer van Orange is the New Black Seizoen 3, deze werd vorige week vrijgegeven door Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?