Laatste nieuws over Netflix

Oktober brengt Django Unchained, American Horror Story 3, en Lord of the Rings

django unchained netflixDe maand oktober begon al uitstekend op Netflix met het achtste seizoen van Dexter en Downton Abbey Seizoen 4. Aan het eind van de maand kunnen de fans van American Horror Story ook weer verder. Op 29 oktober wordt het derde seizoen toegevoegd aan het Netflix aanbod in Nederland. Het past in de dagen voor Halloween. Er verschijnt dan meer griezelwerk op Netflix, namelijk 28 Days Later, The Cabin in the Woods en Girl Interrupted.

Een andere topper in oktober is overduidelijk Django Unchained. Deze topfilm uit 2012 heeft op IMDB een strakke 8,5 en zal op 16 oktober op Netflix verschijnen. Andere films in deze maand zijn Happy Feet , John Tucker Must Die, Fool Rush, The Princess Diaries, Mees Kees, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, en Tangled.

De BBC levert ditmaal drie films uit de Masterpiece Classic-collectie. Op 9 oktober verschijnen zowel Emma, Jane Austen en Great Expectations. Tevens worden de hersenen gekraakt met Yellowstone, GMO OMG, Fight Church en Marmato. Daarnaast verschijnt ook de BBC-serie Pramface op dezelfde datum. Een paar weken nadat ze Jamie op een feestje heeft ontmoet, ontdekt de 18-jarige Laura dat ze zwanger is en dat de vader van haar ongeboren kind slechts 16 jaar oud is.

In oktober verschijnen er ook weer diverse Netflix Originals. Zo maakt Chelsea Handler haar debuut. De bekende comedian neemt je mee op een hilarische en bizarre safari naar Afrika in ‘Uganda Be Kidding Me’. Deze verschijnt op 10 oktober. Twaalf dagen later is het de beurt aan E-Team. Het E-Team onderzoekt oorlogsmisdaden en maakt deze kenbaar aan de rest van de wereld. Deze Netflix documentaire is gemaakt in de risicogebieden aan de frontlinie van Syrië en Libië.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties