Laatste nieuws over Netflix

Olsen Twins niet in opvolger Full House

o-MARY-KATE-ASHLEY-OLSEN-NEW-YORK-MINUTE-facebook

Toen in april bekend werd dat er een vervolg zou komen van de klassieke serie Full House werd er enthousiast gereageerd. Van 1987 tot 1995 was de serie Full House een grote hit en die serie gaat Netflix met Fuller House nieuw leven in blazen. Eén minpuntje: de Olsen Twins zullen we helaas niet terugzien in Fuller House.

Eind jaren tachtig en begin jaren negentig speelden Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen afwisselend de rol van Michelle Elizabeth Tanner in Full House. Hiermee werden zij razend populair en dus was er ook de hoop dat de Olsen-tweeling in Fuller House te zien zou zijn. Tegenover US Weekly heeft producent Robert L. Boyett bevestigd dat de Olsen Twins niet in Fuller House gaan spelen. “Ook al spelen Ashley en Mary-Kate niet in Fuller House, we weten hoeveel Full House voor hen heeft betekend en ze worden nog steeds als familie beschouwd”, aldus Boyett.

Mary-Kate en Ashley zijn inmiddels 28 jaar en zijn nog maar zelden te zien in films. De mooie tweeling speelde voor het laatst in 2004 samen in één film. Sindsdien houden zij zich meer bezig met andere zaken, zoals mode. Overigens zullen Candace Cameron Bure en Andrea Barber wel gewoon terugkeren in Fuller House. Of Bob Saget en Lori Loughlin ook meedoen aan de reünie is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?