Laatste nieuws over Netflix

Onderzoek naar dood crewlid film The Electric State met Millie Bobby Brown en Chris Pratt

Het overlijden van een crewlid van de film The Electric State krijgt mogelijk nog een staartje. Er is namelijk een onderzoek gestart naar de omstandigheden van het ongeluk. Vorige week werd bekend dat de opnames van The Electric State met Millie Bobby Brown en Chris Pratt in de hoofdrol was stilgelegd door een overlijden. Inmiddels is er veel meer informatie naar buiten gebracht.

Peter DeToffoli overleden

Het bleek te gaan om de 58-jarige Peter DeToffoli. De chauffeur was de afgelopen jaren bij veel films betrokken als crewlid, waaronder The Black Dahlia, I Am Sam en Ray. En daarnaast ook tv-series zoals Don’t Trust the B**** in Apartment 23 en The Finder. De afgelopen periode werkte DeToffoli dus mee aan The Electric State, de nieuwe film van Anthony en Joe Russo.

Auto ongeluk

Vorige week vrijdag is DeToffoli met zijn wagen met hoge snelheid tegen een ander voertuig aangereden. Het ongeluk vond midden in de nacht plaats en het slachtoffer werd door medische hulpdiensten bewusteloos uit de bolide gehaald. De reddingsactie kwam echter te laat, waarop DeToffoli kwam te overlijden. Er is een onderzoek gestart naar de omstandigheden van het ongeluk. Na het overlijden zijn de opnames stilgelegd, het is nog onduidelijk wanneer deze weer zullen worden hervat.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?