Laatste nieuws over Netflix

One Day At a Time maakt doorstart bij Pop TV

One Day At a Time zal toch een vierde seizoen krijgen. De serie werd door Netflix gecanceld, waarna het enige tijd stil werd. Nu is de serie toch opgepakt en wel door Pop TV. Dat zorgt direct voor een primeur.

Voor eerst Netflix-serie overgenomen

De afgelopen jaren heeft Netflix diverse series die werden gecanceld door televisiezenders een nieuw leven ingeblazen. Recente voorbeelden daarvan zijn Lucifer en Designated Survivor. One Day At a Time is de eerste serie die de omgekeerde route bewandeld. De serie is door Netflix gecanceld, maar maakt nu een doorstart bij een omroep.

Niet genoeg kijkers

Netflix besloot in maart om te stoppen met One Day At a Time. De streamingdienst liet toen weten dat ze zeer tevreden waren met de serie, alleen dat er simpelweg te weinig kijkers waren. Daardoor was het niet mogelijk om de serie te verlengen. De fans van de serie reageerden ontzet en begonnen via #SaveODAAT een campagne. Uiteindelijk met succes. Pop TV zal de serie een doorstart gaan geven, het relatief onbekende Pop TV maakt onderdeel uit van CBS.

Familie Alvarez

One Day At a Time is een Amerikaanse komedieserie over een Cubaans gezin in de Verenigde Staten. De familie Alvarez heeft het allerminst makkelijk, want de alleenstaande moeder moet haar kinderen zien op te voeden. En die worden steeds opstandiger. Netflix en Pop TV hebben een deal gesloten waardoor Pop TV ook de afleveringen van de eerste drie seizoenen mag gaan uitzenden. Of Netflix omgekeerd het vierde seizoen op termijn mag gaan uitzenden is niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?