Laatste nieuws over Netflix

One Day-fans vieren feest: Netflix-hit krijgt opvolger!

De serie One Day is een flinke hit op Netflix en als jij ook zo genoten hebt van dit ‘zoetsappige’ verhaal, dan hebben we geweldig nieuws voor je, want het lijkt erop dat de streamingdienst de handen nóg een keer ineen gaat slaan met schrijver David Nicholls.

Opvolger One Day

David Nicholls is de schrijver van het boek One Day, waar de serie op gebaseerd is. Binnenkort komt hij echter met een nieuw verhaal, You Are Here, dat pas over een tweetal maanden uitkomt: op 23 april om precies te zijn. Volgens de laatste geluiden uit ‘film-en-serieland’ is het zo goed als zeker dat Netflix nóg een boek van Nicholls gaat verfilmen, waarbij You Are Here het meest logische slachtoffer zou zijn.

You Are Here

You Are Here is dus nog niet uit, maar David Nicholls heeft al wel bekendgemaakt waar dit boek over gaat. De hoofdpersonages van zijn nieuwe werk zijn Marnie en Michael. Marnie heeft het gevoel dat ze vastzit in haar leven. Ze woont in een flatje in Londen en heeft het idee dat het leven zich vooral buiten afspeelt, op plekken die zij niet kan zien. Ook Michael zit in een dip, want zijn vrouw heeft hem vaarwel gezegd en inmiddels leidt hij een vrij teruggetrokken leven. Totdat een gemeenschappelijke vriend Marnie en Michael aan elkaar te koppelen. Dat leidt eerst tot een vriendschap en later misschien wel tot liefde. Maar die liefde moet wél bestand zijn tegen wat ze allemaal meemaken…

Netflix-insider

Een insider vertelt aan de krant The Mirror: “De hoge Netflix-bazen wisten dat One Day een hit zou worden, maar de serie heeft nóg meer succes dan verwacht. En nu zijn ze dus in gesprek met David Nicholls. Die gesprekken gaan over zijn boek dat binnenkort uitkomt, en dat wordt een tranentrekker!”

You Are Here op Netflix

De gesprekken lopen dus nog en You Are Here moet nog uitkomen, dus wie een snelle release verwacht op Netflix komt hoe dan ook bedrogen uit. Toch kan het snel gaan als de streamingdienst zijn schouders eronder zet. Misschien kunnen we wel een release in 2025 verwachten? Of moeten we wachten tot 2026? Er is in ieder geval iets onderweg!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?