Laatste nieuws over Netflix

Ontdek wie jouw perfecte Netflix partner is

Het is Valentijnsdag en dat laat ook Netflix in 2017 niet onopgemerkt voorbij gaan. De streamingdienst bracht niet alleen een bericht naar buiten over ‘vreemdgaande gebruikers‘, maar er is ook een tool online gezet waarmee gecontroleerd kan worden wie jouw perfect match voor Netflix is.

Netflix Match

Via een speciale website van Netflix kun je twee namen invullen. De website rekent daarna uit hoe goed (of juist niet) bij elkaar passen. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van jouw Valentijn invullen. Het is immers geen toeval dat Netflix de Match-calculator op Valentijnsdag lanceert. De uitkomst van de match wordt door Netflix voorzien van een guitig tekstje, met natuurlijk een verwijzing naar één van de vele Netflix Originals.

Old skool

Het berekenen wat de match tussen jou en de liefde van je leven is aan de hand van de namen is zeker niet nieuw. Het is zelfs behoorlijk old skool. Vroeger gebeurde dit ook al, er zijn tal van love calculators. Die van Netflix is natuurlijk net weer iets anders. Je kunt hier testen of jij en je partner wel echt goed bij elkaar passen. Welke score kwam er uit? Deel het hier met ons!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?