Laatste nieuws over Netflix

Ontdekt! Op deze datum start Riverdale seizoen 3 op Netflix

De releasedatum van Riverdale seizoen 3 op Netflix is nu ook bekend. We weten dus wanneer we in Nederland het vervolg van het spannende einde van seizoen 2 kunnen zien op Netflix. De afgelopen twee seizoenen konden we steeds nieuwe afleveringen van Riverdale zien, daags na de uitzending in Amerika. Gelukkig verandert daar niets aan.

The CW

Riverdale is een serie van de Amerikaanse zender The CW. Zij hebben daarom uiteraard het eerste uitzendrecht, maar gelukkig heeft Netflix afspraken met ze gemaakt om series als Riverdale wereldwijd uit te zenden. Daarom is Riverdale binnen 24 uur na de uitzending in Amerika te zien.

De deal tussen The CW en Netflix gaat overigens nog veel verder dan Riverdale alleen. Door de afspraken zijn ook series als Dynasty, Arrow, Supergirl, The Flash, Legends of Tomorrow, Black Lightning en Supergirl wekelijks te volgen. Wanneer deze series weer verder gaan op Netflix is nog niet bekend.

Start Riverdale seizoen 3 in Nederland

Riverdale seizoen 3 start in Nederland bij Netflix op 11 oktober. Dat lag al een beetje in de lijn der verwachtingen, omdat enige tijd geleden al bekend werd dat The CW op 10 oktober verder gaat met Riverdale. We hebben nu echter ontdekt dat Riverdale seizoen 3 daadwerkelijk op 11 oktober start, waardoor we het nu helemaal zeker weten. We hoeven dus minder dan één maand te wachten op het spannende vervolg! Vanaf donderdag 11 oktober is het weer iedere week raak met een nieuwe aflevering van het derde seizoen.

Spanningen

Het derde seizoen van Riverdale belooft spannender dan ooit te worden, want we gingen het tweede seizoen uit met de arrestatie van Archie. Door de vader van Veronica werd hij opgepakt voor een moord. Seizoen 3 zal laten zien hoe het verder zal gaan met Archie en daarnaast wordt er een grote rol voor de Southside Serpents verwacht, waar Jughead Jones de leider van de groep is geworden. Zin in Riverdale seizoen 3? Bekijk hieronder alvast de trailer!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?