Laatste nieuws over Netflix

Ook Black Lightning seizoen 2 heeft releasedatum op Netflix

Het is bekend wanneer Black Lightning seizoen 2 op Netflix van start gaat. Eerder deze week werd al duidelijk dat Riverdale seizoen 3 vanaf 11 oktober wekelijks te volgen is in Nederland via Netflix en daar is nu met Black Lightning de volgende serie van The CW bijgekomen.

Wekelijkse series

Al jaren heeft Netflix een deal met The CW, waardoor er wekelijks afleveringen van een forse lijst series getoond worden op Netflix. De series draaien op dat moment ook in de Verenigde Staten en door de deal hoeven wij in Nederland niet maanden achter te lopen.

Start Black Lightning seizoen 2

Black Lightning seizoen 2 zal bij Netflix als onderdeel van de deal met The CW ook wekelijks te volgen zijn. Begin dit jaar begon deze serie als een nieuwe superheld uit de stal van DC Comics. Zijn verhaal was dan ook gebaseerd op het gelijknamige comicbook van Tony Isabella. Na een succesvol verlopen eerste seizoen werd Black Lightning seizoen 2 besteld en ingeprogrammeerd voor het najaar 2018. Black Lightning seizoen 2 begint op Netflix op 16 oktober, zo ontdekten wij onlangs. In Amerika begint The CW met het tweede seizoen van de superheld op 9 oktober en net als tijdens het eerste seizoen dienen wij in Nederland dus een kleine week te wachten op de nieuwste aflevering.

Arrowverse

The CW zendt diverse series over superhelden uit, zoals Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Deze series spelen zich af in het Arrowverse. Vooralsnog maakt Black Lightning daar nog geen deel van uit, maar de showrunners van de reeks hebben in het verleden al wel aangegeven dat er een mogelijkheid bestaat dat ook Black Lightning toetreedt tot het Arrowverse. Of we daar tijdens seizoen 2 al de eerste signalen van zullen zien is nog niet bekend. Wel is er al een trailer van Black Lightning seizoen 2 uitgegeven en is onderaan dit bericht te bekijken.

The Flash, Arrow, Supergirl en Legends of Tomorrow waren de afgelopen seizoenen overigens ook wekelijks bij Netflix te volgen. Hoewel die data nog niet bevestigd zijn is het wel de verwachting dat hier op korte termijn meer over bekend wordt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?