Laatste nieuws over Netflix

Ook Jessica Jones en The Punisher gecanceld

Het is zo goed als klaar voor de Marvel-reeks op Netflix. Jessica Jones en The Punisher, de enige twee Marvel-series op Netflix die tot op heden nog niet waren geannuleerd, hebben nu ook te horen gekregen dat het klaar is. Daarmee komt er binnenkort een einde aan de Marvel-reeks op Netflix.

Marvel-series gecanceld

De laatste tijd ging het hard met de annuleringen rondom Marvel-series. Als eerst was het klaar voor Iron Fist en een week later al kreeg ook Luke Cage het slechte nieuws te horen. Ook kwam er vorig jaar nog een eind aan Daredevil. Nu komen daar Jessica Jones en The Punisher bij.

Het nieuws omtrent de annuleringen lijken we bijna niet los te kunnen zien van de nieuwe streamingdienst waar Disney aan werkt. Het is niet ondenkbaar dat Disney de Marvel-series uiteindelijk op zijn eigen streamingdienst nieuw leven in wil blazen. Tot op heden zijn daar echter nog geen officiële uitspraken over gedaan.

Jessica Jones en The Punisher geannuleerd

Het is bijna klaar voor The Punisher en Jessica Jones op Netflix. The Punisher werd aan het begin van dit jaar nog voorzien van een nieuw seizoen, maar daarmee is het gedaan. “Marvel’s The Punisher keert niet terug voor een derde seizoen”, maakte Netflix bekend. De showrunner, de crew en de cast werden bedankt voor het werk dat ze de laatste jaren geleverd hebben.

“Bovendien hebben we bij het bekijken van onze Marvel-programmering besloten dat het komende derde seizoen ook het laatste zal zijn voor Jessica Jones.” Wanneer we het derde en laatste seizoen van Jessica Jones mogen verwachten, is nog niet bekend. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als Jessica Jones seizoen 3 verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?