Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe Netflix serie Bloodline nu te streamen

Bloodline NetflixZe hebben het maken van trailers bij Netflix aardig in de vingers. Waar eerder al de trailers van House of Cards, Better Call Saul en Daredevil ervoor zorgden dat je zo snel mogelijk aan de serie wilde beginnen is ze dat nu weer gelukt met de trailer van Bloodline.

Deze Netflix Original Serie verschijnt op 20 maart exclusief op Netflix. Ook de eerste teaser was zeer boeiend en de inmiddels verschenen trailer trekt je definitief over de streep om deze serie te gaan kijken. Voorzichtig wordt ook iets duidelijker waar de thriller over gaat. In de teaser kwam je niet verder dan de zin ‘we zijn niet slecht, we hebben alleen iets slechts gedaan’. Ook in de trailer zit dit fragment, maar daaraan vooraf zijn al een paar beelden gegaan waaruit meer duidelijk wordt.

Zo spreekt de vader van de familie Rayburn zijn dierbaren toe, maar er ontbreekt nog één iemand. Het is zoon Danny en die heeft een bepaald verleden. Niet iedereen is dan ook blij met zijn terugkomst, voor de viering van het 45-jarige bestaan van het hotel van de Rayburns. Danny zorgt voor de nodige opschudding bij de familie uit Florida. Het belooft een boeiende serie te worden…

Bekijk hier de trailer van Bloodline

Update 11 maart 2015: Ook bij Netflix zijn ze nu aan het aftellen naar de start van een serie, die weer hoge ogen moet gaan gooien. De streamingdienst heeft acht dagen voor de lancering van de serie Bloodline een tweede clip online geplaatst. De clip duurt 4 minuten en geeft een aardig beeld van wat je van de serie mag gaan verwachten.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties