Laatste nieuws over Netflix

Op deze 5 vragen willen wij graag antwoord in Selling Sunset seizoen 3

Selling Sunset is één van de grote verrassingen op Netflix van de afgelopen tijd. De realityserie over een groep knappe en vooral ambitieuze makelaars van de Oppenheim Group in Los Angeles scoort enorm goed, en seizoen 3 – dat op 7 augustus gereleased wordt – staat op de planning. In dat seizoen moeten nog de nodige brandende vragen beantwoord gaan worden. Dit zijn er alvast vijf.

1. Waarom gaat Chrishell uit Selling Sunset scheiden?

In de teaser van Selling Sunset seizoen 3 zagen we hoe de wereld van Chrishell Stuase in één klap instortte. Haar man Justin Hartley, bekend uit This Is Us, maakte namelijk duidelijk dat hij van haar wilde scheiden. Chrishell geeft snotterend aan dat ze het niet begrijpt en geen reden kan bedenken waarom Justin, op wie ze nog steeds zo stapelverliefd is, er plots mee wilde kappen. Hopelijk krijgen we daar in seizoen 3 duidelijkheid over verschaft.

2. Is het huis van 80 miljoen dollar verkocht?

In seizoen 2 zagen we veel huizen voorbij komen, maar geen enkele kon tippen aan het huis van 80 miljoen dollar in de Hills nabij Los Angeles. Vanuit lege bouwplaats werd een gigantische villa, met plaats voor twaalf auto’s in de garage bijvoorbeeld, gerealiseerd. Maar is de Oppenheim Group er ook in geslaagd om het huis van investeerder Adnan Sen te verkopen?

3. Wie heeft het huis van 40 miljoen dollar verkocht?

Wat we in ieder geval zeker weten is dat het op-één-na duurste huis van de Oppenheim Group wél is verkocht in seizoen 3: ter waarde van 40 miljoen euro. In de trailer horen we hoe Jason Oppenheim dat nieuws aan zijn dames meldt, wat leidt tot gejuich en het doen ringen van de enorme gouden bal op het kantoor. Maar wie heeft het huis verkocht, en strijkt dus ruim een miljoen op aan commissie? Er gaan alvast geruchten dat niemand minder dat Ellen DeGenerous de koper van het stulpje is..

4. Welke bekende klanten heeft de Oppenheim Group uit Selling Sunet?

Ellen DeGenerous is overigens niet de enige bekende klant van de Oppenheim Group. In Selling Sunset wordt vrijwel nooit gemeld wie de (ver)koper van een bepaald huis is, maar een blik op de website van de makelaarsgroep leert dat onder meer Orlando Bloom, rugby-ster Tom Brady en de mede-oprichter van datingapp Tinder tot het klantenbestand van het bedrijf behoren. Het zou leuk zijn als we in seizoen 3 meer namen van klanten voorbij horen komen, al blijft privacy natuurlijk een groot goed in deze sector.

Selling Sunset Netflix

5. Hoe rijk zijn Amanza, Chrishell, Davina, Christine, Mary en Heather uit Selling Sunset zelf?

Ze verkopen voor miljarden aan huizen, maar hoeveel strijken de dames eigenlijk zelf op? Volgens de Amerikaanse website Cinemaholic zijn dit de vermogens van de dames:

  • Amanza – 1 miljoen dollar
  • Mary Fitzgerald – 1 miljoen dollar
  • Heather Young – 1 miljoen dollar
  • Maya Vander – 1 miljoen dollar
  • Christine Quinn – 2 miljoen dollar
  • Chrishell Stause – 3 miljoen dollar
  • Jason en Brett Oppenheim – 50 miljoen dollar

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?