Laatste nieuws over Netflix

Op deze data beginnen Arrow seizoen 7 en Supergirl seizoen 4

Ook Arrow seizoen 7 en Supergirl seizoen 4 zijn wekelijks bij Netflix te volgen. De afgelopen weken werd al duidelijk dat andere series van The CW weer verder gaan bij Netflix, maar nu zijn ook Arrow en Supergirl aan dit rijtje toegevoegd.

Najaar

Nu de zomer definitief voorbij is beginnen de televisiezenders ook weer met de programmering van het najaar. Traditiegetrouw starten dan nieuwe seizoenen van series als Riverdale en The Flash bij The CW. Maar dus ook Arrow en Supergirl. We weten nu wanneer ze op Netflix starten.

Start Arrow seizoen 7 op Netflix

Arrow seizoen 7 start op Netflix op 16 oktober. Dat is op een dinsdag en vanaf dat moment zal er wekelijks een nieuwe aflevering van Arrow seizoen 7 aan het Nederlandse aanbod van Netflix toegevoegd worden. De fans van Arrow kunnen er dan weer flink tegenaan, want het zevende seizoen bestaat weer uit 23 afleveringen. Dat houdt dus ook in dat er 23 weken op dinsdag een nieuwe episode verwacht mag worden. Daarmee is het ook zeker dat Arrow seizoen 7 tot het voorjaar van 2019 loopt op Netflix. Rondom de feestdagen in december wordt een mid seasonbreak verwacht.

Start Supergirl seizoen 4

Ook Supergirl seizoen 4 is bij Netflix te zien vanaf dinsdag 16 oktober. Ook het vorige seizoen van Supergirl was in Nederland wekelijks te volgen bij Netflix en ook toen verscheen iedere dinsdag een nieuwe aflevering. Dat zal nu dus wederom het geval zijn, terwijl in Amerika er wel het een en ander wijzigt. Daar is Supergirl namelijk voortaan op zondag te volgen bij The CW, terwijl dat voorheen altijd op maandag was.

Crossover-aflevering

Arrow, Supergirl, The Flash en Legends of Tomorrow maken allen deel uit van het Arrowverse en de makers van deze serie maken ook ieder jaar een crossover aflevering. Hierin komen de helden samen. Dit jaar wordt die crossover aflevering in Amerika uitgezonden op 11 december. Wanneer deze aflevering op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?